Fernández (PPC) fa una crida a construir "un espai netament constitucionalista"

El líder dels populars catalans demana "reaccionar amb intel·ligència" al nou govern espanyol: "Si ho aconseguim, Espanya tindrà un gran futur"

El líder del PPC, Alejandro Fernández, ha fet una crida a construir "un espai alternatiu majoritari" que sigui "netament constitucionalista" i en el que no es plantegin "cordons sanitaris interns". Per a Fernández, el constitucionalisme ha de "reaccionar amb intel·ligència" a la conformació, previsiblement, d'un govern del PSOE i Unides Podem a l'Estat. A través de Twitter, el líder del PPC ha demanat a les formacions constitucionalistes "deixar d'atacar-se tot el dia" per temes passats i "menys encara insultar-se o pretendre imposar tota la ideologia d'una de les parts". "Si l'objectiu és 'substituir el PP' en lloc de sumar, ja sabem com acaba; els que estem al PP sabem que hem viscut temps millors però només cal saber comptar per entendre que seguim sent un gran partit", ha avisat Fernández, que ha demanat després "ser objectius i respectuosos". 

El líder popular conclou apuntant que "els no constitucionalistes ja han tancat el seu acord" i assenyala que ara és el seu torn. "Si ho aconseguim, Espanya tindrà un gran futur, que ningú ho dubti", augura.

 
 

Comentaris