El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip VI rebrà Rivera, Iglesias, Fernández i Rajoy dimarts
  • CA

La Casa Reial ja ha fet públic l’horari en què el rei Felip VI rebrà els portaveus de les formacions parlamentària dilluns 24 i dimarts 25 d’octubre en el marc de la ronda de contactes per a la investidura. La ronda comença dilluns a les 09.30 del matí amb el diputat de Nueva Canarias, Pedro Quevedo. Aquella jornada també rebrà els representants de Foro, CC, UPN, Equo, IU, PNB, En Marea i PDECat.

 

El portaveu del PDECat, Francesc Homs, està citat dilluns a les 18.30h. Dimarts serà el torn del portaveu de Compromís, Joan Baldoví (09.30); En Comú Podem, Xavier Domènech (10.30h); C’s, Albert Rivera (11.30h); Podem, Pablo Iglesias (12.30h); PSOE, Javier Fernández (13.30h) i Mariano Rajoy (15-30h). No hi assisteixen per decisió pròpia ni ERC ni Bildu.

 

El monarca concentra la ronda de contactes, fet que li permet disposar de la tarda de dimarts per reunir-se amb la presidenta del Parlament. Dóna marge d’aquesta manera perquè el ple comenci dimecres per investir Rajoy dissabte 29 d’octubre. 

  

  

Amb tot –i tenint en compte la seva agenda amb assistència a la cimera iberoamericana divendres i dissabte- el ple també podria començar dijous per investir Rajoy diumenge, un dia abans que expiri el termini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa