Felip VI, de Legionari per celebrar els 100 anys de la unitat

El monarca, amb “chapiri”

Nou toc de simbologia d’unitat espanyola de la monarquia borbònica. El rei espanyol, Felip VI, ha assumit la presidència d’Honor de la Comissió del Centenari de la Legió espanyola, que se celebrarà el 2020. Per aquest motiu, el monarca protagonitza la portada del número 547 de la revista de la unitat militar d’elit. el rei apareix vestit amb el “chapiri” la típica gorra legionària. Segons destaca la mateixa revista, Marcos Llago, el general en cap de la Brigada Rei alfons XIII de la Legió, que recomana la web de l’Exèrcit de Terra, assegura que la presidència de Felip VI és un “honor immens” i, com no, un “motiu d’orgull i satisfacció”. L'acceptació de la presidència es va fer el passat 23 de maig. El rei del "a por ellos", ara de legionari.

credencial

La credencial del nomenament de presidenti d'Honor

 

 

 

Comentaris (12)
Espitregat Fa 3 mesos
És un sabatot aquest paio , jugant a soldadets . A son pare ,com a mínim, li va donar per la follamenta , aquest ni això
Jo Fa 3 mesos
La signatura del cap de la Casa Reial (ara resulta que no és el propi Rei cap de casa seva...) també fa molta por, carregada de sabres i fussells
Miquel Fa 3 mesos
Deurà apadrinar la cabra...
El jefe de mi casa Fa 3 mesos
Si que está seguro el jefe de la casa del Atontolinao de que en el 2.020 no se lo encontrarán tirado en el váter con una sobredosis de mierda, que para eso un ogt nunca esta uno "preparao" por mucho de S.M. que sea.
socarrat Fa 3 mesos
Fill d´italiá, mare grega, i avia anglesa familia francesa, i rey de las españas i ara admirador dels Millan Astray, i de Franco ?????? tots son unes joies ¡ que vols que efem! . De película... de Berlanga.
Pol Fa 3 mesos
Només li falta substituir a la Leti per la 🐐, vaja família de tarats...
I d'aquesta toia en diuen El Preparao! Fa 3 mesos
Almenys al seu pare el podien fotre en un submarí, perquè en el fons, en el fons, no era tant tonto... Però al fill l'hi escau més El Atontolinao!
Ta luego Fa 3 mesos
Falta la cabra i quedaria rodó . Quina vergonya i com s'ha de veure aquest mantingut per mantenir el negoci familiar en marxa . El pare fotia el paperot que convingués però aquest , amb el que li queda (¿?) , li treurà tres voltes.
Por Fa 3 mesos
Mama por
Això és cert???? Fa 3 mesos
Quin nivell!!! Cada vegada més sortides per peteneres!!! El seu ròssec li acceptarà tanta xorrada???? Ni segueix les ordres de la constitució ni encerta cap cosa de bo.
Viva Espanya! Visca España! Fa 3 mesos
El ejército, último garante de la unidad patria. Viva el Rey.
Un de pas Fa 3 mesos
Visca Espanya, però que sigui ben lluny... Salut i republica aquí I a Ñ
Garant Fa 3 mesos
També garant de tortures, del 100%, del terrorismedestat, del genocidi cultural i espoli fiscal. I el més important, garant del xiringuito mafiós espanol.
Lisa Fa 3 mesos
Si la garantia de la unitat de Espanya ha de ser l'exèrcit, ja podem plegar! Per la força ni es va enlloc amb democràcia... això és feixisme pur i dur!
Lleida Fa 3 mesos
Ostres, realment fa por.