El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Felip VI visitarà només el monestir de Poblet dilluns
  • CA

El rei espanyol Felip VI ha informat per carta aquest divendres al president de la Generalitat, Quim Torra, que té pensat visitar Catalunya dilluns, després que s’hagués anul·lat el viatge que tenia previst pel 17 de juliol. Torra ha assenyalat, en una carta que envia al monarca, que la Casa Reial no ha especificat els indrets de Catalunya que la família reial pensa visitar. Posteriorment, fonts de la Zarzuela han indicat que la visita reial serà només al Montestir de Poblet.

El president de la Generalitat ha advertit a Felip VI sobre les mesures que el Govern ha establert per frenar els contagis de Covid-19 i li ha recordat que tothom les ha de complir per evitar que el virus segueixi la línia ascendent que porta al país.

La presència del monarca espanyol aixeca malestar en l’independentisme, que vol protestar per la seva presència. La monarquia espanyola viu aquests dies envoltada d’informacions sobre corrupció que afecten el rei emèrit Juan Carlos I. Les especulacions sobre anuncis sobre el futur de l’anterior monarca no paren de créixer en les darreres hores.

Carta de Torra al rei Felip VI

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa