El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fachin explota per un “publireportatge” de Vox a TV3
  • CA

 

El líder del Front Republicà (FR), Albano-Dante Fachin, ha explotat aquest divendres, darrer dia de campanya, per la presència de Vox a TV3. Fachin ha denunciat a través de les xarxes una informació del canal públic al TN Migdia sobre el partit d’extrema dreta que ha qualificat de “publireportatge de tres minuts”.

 

El cap de llista del FR ha dit que han hagut “d’aguantar el silenci de TV3 al volntat del FR” perquè no tenen representació i per això ha considerat “indignant i intolerable” que el canal públic hagi dedicat un espai a Vox. “A qui li interessa això? Qui és el responsable?”, s’ha interrogat.

 

Posteriorment, Fachin ha publica un vídeo on reitera la crítica a TV3 i comenta que a FR només se li va dedicar un minut i deu segons fa deu dies. “No és el mateix publicar una informació a deu dies de les eleccions, que 48 hores bans”, ha assenyalat. Fachin creu que “a algú a TV3 li interessa que surti Vox, que la gent tingui por i voti segons què, no trobem una altra explicació”.

 

El líder del FR acaba el vídeo demanant a TV3 que la nit electoral no vagi allà on la coalició seguirà els resultats perquè ja els enviaran “una nota de premsa”.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa