El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’Exèrcit actuarà a Badalona per petició de l’alcalde
  • CA

La tercera ciutat de Catalunya en població, Badalona, ja ho té tot a punt per que arribi l’Exèrcit. De fet, aplicarà la dita del seu famós exalcalde Xavier Garcia Albiol, “Limpiando Badalona”. La Unitat Militar d’Emergències actuarà a partir de demà per desinfectar l’Hospital de Can Ruti, els mercats municipals i les dependències on s’han distribuït les targetes moneder d’assistència social. L’actuació serà a petició de l’alcalde socialista, Àlex Pastor. 

 A més, l’Ajuntament estudia instal·lar un hospital de campanya militar, per part de l’Agrupació Sanitària 1. Així ho apunten fonts el consistori a El Món que la instal·lació, que ja fa dies que es costempla seria al Pavelló Olímpic. Un lloc de la ciutat de fàcil accessibilitat i amb prou terreny per donar cobertura d’urgència als infectats més greus.

El desplegament d’un hospital de campanya és un pas més enllà en l’aplicació de l’Estat d’alarma gestionat per l’Estat. La idea no ha despertat gaires passions entre els dirigents polítics tot i que entenen la situació si està coordinada amb les autoritats civils sanitàries.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa