Eurodiputats demanen explicacions a la CE pel tancament de la web de Tsunami

Pregunten si la decisió de l'Audiència Nacional "compromet el dret a la lliure expressió"

L'eurodiputada d'ERC, Diana Riba, i quatre eurodiputats del partit Pirata de Txèquia i Alemanya han exigit explicacions a la Comissió Europea pel tancament de la web Tsunami Democràtic a petició de l'Audiència Nacional que acusa els promotors de terrorisme. Tots cinc han preguntat per escrit a l'executiu europeu si veuen "desproporcionada" l'acció judicial i si consideren que pot "comprometre el dret a la lliure expressió" i reunió establerts a la Carta de Drets Fonamentals de la Unió Europea.

A la carta asseguren que Tsunami Democràtic organitza "manifestacions massives i pacífiques" i recorden que és "el segon cop" que la justícia espanyola bloqueja pàgines web catalanes. A més de Riba, els membres del grup dels Verds/ALE Marcel Kolaja, Markéta Gregorová, Mikulas Peksa i Patrick Breyer també firmen la petició a la CE.

 
 

Comentaris (3)
Catala emprenyat Fa 3 mesos
Segurament l'UE ni s'havia adonat!!!1 tan mirar cap a l'altre costat!!! Que els fatxes estiguin tranquils sempre que portin diners a l'UE. Ja sabem que la resta no és important, només a pagar i a callar.
Nada nuevo, la misma mierda de siempre. Fa 3 mesos
Flamencos pro-nazis, ex-terroristas y pagados.
Pepet de Vallmanya Fa 3 mesos
Encara existeix la PPuta UROPPa ? de feixistes PPePPerus , SUCIAlerus i liberals ?