El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’Eurocambra suspèn totes les activitats no legislatives pel coronavirus
  • CA

El Parlament Europeu ha suspès totes les activitats no legislatives pel coronavirus durant tres setmanes. Així ho ha anunciat el president de la institució, David Sassoli, en una roda de premsa aquest dimarts. Conferències, visites o audiències en els comitès parlamentaris a la seu de la cambra es cancel·len, però la celebració del pròxim plenari a Estrasburg es manté. L’Eurocambra tampoc farà missions electorals i limitarà les delegacions a l’exterior. Sassoli ha defensat aquesta mesura de “precaució” perquè encara no hi ha una vacuna contra el coronavirus i pel caràcter “obert” de la institució.

Sassoli ha assegurat que “si la situació canvia” estan disposats a “revisar” aquesta suspensió de les activitats no parlamentàries.

Per altra banda, Ryanair ha anunciat també que cancel·la el 25% dels vols amb sortida o destí Itàlia entre el dimarts 17 de març i el dimecres 8 d’abril per l’impacte del coronavirus i la gran caiguda de la demanda. La companyia aèria irlandesa ja ha informat aquest dilluns tots els passatgers afectats a través del correu electrònic. La companyia també ha notat un “gran increment” de passatgers al país transalpí amb bitllets que han optat per no volar i no presentar-se als aeroports.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa