El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Eulen demana una “reconsideració urgent” dels treballadors per solucionar el conflicte del Prat
  • CA

 

Eulen Seguretat, l’empresa concessionària dels filtres de seguretat a l’aeroport del Prat, ha demanat als seus treballadors una “reconsideració urgent” per solucionar el conflicte laboral. En un comunicat, la companyia ha criticat que l’assemblea d’empleats celebrada aquest dijous hagi votat propostes alternatives a la que va llançar el Departament de Treball i va ser acceptada per l’empresa: un plus salarial de 200 euros mensuals per 12 pagues. En canvi, l’assemblea de treballadors ha acabat votant per majoria una proposta que inicialment no estava contemplada: 250 euros en 15 pagues.

En el comunicat, Eulen “lamenta” que els treballadors no hagin aprovat la proposta de mediació del Departament de Treball, que l’empresa va acceptar, i ha denunciat que el comitè de vaga “no ha respectat el compromís adquirit” amb Treball de sotmetre a l’assemblea de treballadors la proposta de mediació després de presentar tres escenaris alternatius diferents, a més del previst en aquesta proposta.

L’empresa concessionària dels filtres de seguretat a l’aeroport del Prat, que ha volgut agrair la feina de medicació realitzada per la Generalitat, assegura que ha fet “tot el possible” per solucionar el conflicte amb els seus treballadors “acceptant l’increment salarial proposat que va més enllà de l’econòmic i raonablement admissible”. 
 

Per això, Eulen ha demanat una “reconsideració urgent” de la decisió que han pres els treballadors per solucionar el conflicte i suplica que abandonin la vaga indefinida pels “importants perjudicis” que podria causar als usuaris dea l’aeroport del Prat en el moment de l’any de més afluència a les instal·lacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa