EUiA assegura que no hi va haver cap agressió al ple de Lliçà d'Amunt

Antonio Polo nega que donés cap empenta o que agredís a Santi Andalús, membre de l'ANC i de la CUP que va denunciar-ho a 'El Món'

 

Antonio Polo, regidor d'EUiA de Lliçà d'Amunt, assegura que "no hi va haver cap empenta ni agressió" en el ple municipal d'aquest dijous, una postura totalment contrària a la que relatava Santi Andalús a 'El Món', qui va afirmar que el van insultar, el van empentar i el van intentar agredir membres d'EUiA per haver tret un cartell amb la imatge de Franco durant una intervenció del grup municipal. Segons Polo només hi va haver "un intercanvi de paraules" un cop finalitzat el ple.

 

"Em vaig dirigir a l'home que va aixecar el cartell per dir-li que em semblava molt malament que ens diguessin el que més ens ofèn a nosaltres", afegeix Polo. El regidor d'EUiA també ha explicat que durant el ple es van sentir molt molestos quan van treure aquests cartells –només els van aixecar amb el PP i EUiA– i que els van començar a insultar "dient-nos feixistes i franquistes".

 

 

EUiA es va abstenir en la votació d'una moció del PP que demanava que l'ajuntament no posés els mitjans per a la seva celebració. Polo, número 2 del partit, ha assenyalat que "l'únic que vam fer és explicar la nostra postura, que estem a favor del dret a decidir i de fer un referèndum, però que s'havien de donar unes condicions que ara no es donen". 5 membres de la CUP i de l'ANC van aixecar aleshores un cartell amb la imatge de Franco i amb el missatge "No votes el 1 de octubre. No a la República".

 

Comentaris