El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Espejo-Saavedra: “Som a un grapat de vots de governar Espanya”
  • CA

 

 

“Som a un grapat de vots de governar Espanya i donar la volta al malson de 10 mesos de Sánchez”. Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) al Congrés dels Diputats per Barcelona, José María Espejo-Saavedra, a l’Hospitalet de Llobregat acompanyat de la també candidata de Cs per Barcelona, Carina Mejías, i el regidor de Cs a l’Hospitalet, Miguel García. Espejo-Saavedra ha afirmat que “la majoria dels catalans s’ha adonat que Sánchez i Iceta primer diuen una cosa, però quan ja tenen els vots de la gent pacten amb Torra i Rufián, els que han vulnerat els drets dels ciutadans en Catalunya”.

 

Rivera i Arrimadas han demostrat ser-hi quan ha fet falta per plantar cara a aquells que han volgut atacar els drets dels catalans“, ha recordat, i ha apuntat que “Sánchez s’ha de donar compte que no pot posar el futur d’Espanya en mans d’aquells que es volen anar i no els interessen les famílies, els pensionistes ni els autònoms espanyols”. Espejo-Saavedra ha assenyalat que “Sánchez té por perquè Albert Rivera és l’únic candidat amb un projecte comú per a Espanya, que parla per a les famílies i els treballadors”.

 

El candidat al Congrés ha afirmat que la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre la Llei d’Educació de Catalunya “avala la posició de Cs en dir que el castellà ha de ser llengua vehicular a l’escola catalana“. Ha explicat que “avui en dia no és una llengua vehicular, la qual cosa incompleix les sentències del TC i del Tribunal Suprem (TS)”, perquè “el castellà no té un percentatge raonable en les classes” i ha recordat que “el que diu la sentència és el que porta dient Cs des que va entrar fa 12 anys al Parlament de Catalunya”. Finalment, ha lamentat que el PSOE menteixi, “com va fer en els debats electorals”, dient que la sentència “dóna a entendre una cosa que no és”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa