Espanya és el tercer estat europeu les trucades comercials assetgen més els consumidors

Gairebé un 60% dels consumidors a Espanya tenen en compte el medi ambient quan compren, segons un estudi de la CE

Espanya és el tercer estat de la Unió Europea on els consumidors estan més exposats a trucades comercials persistents, després d'Itàlia i Grècia. Així ho explica un estudi de la Comissió Europea que també destaca com els ciutadans de l'estat espanyol són dels que corren més risc de patir pràctiques comercials injustes al bloc europeu. Tanmateix, més de la meitat dels consumidors no posa reclamacions perquè pensa que no aconseguiran cap solució satisfactòria. D'altra banda, aquesta enquesta d'opinió europea detecta que gairebé un 60% dels consumidors a Espanya tenen en compte el medi ambient quan compren.

De fet, Brussel·les celebra l'augment de la sensibilitat mediambiental en general entre els consumidors a la Unió Europea on més de la meitat té en compte el clima a l'hora de comprar.

 
 

Comentaris (2)
Vicenç Ramoneda Fa 1 mes
Espanya és el tercer estat europeu les trucades comercials assetgen més els consumidors. Solució? No despenjar mai el telèfon si pel seu número no saps qui es. ( després buscar-lo al cercador per assegurar-te que l'has de bloquejar)
Una terapia: Fa 1 mes
Penjar,sense donar explicacions, i si per un cas algun moc, per desfogarte. Si ho fesim tots, canviarian la tecnica