Espadaler alerta que el vet a Iceta complicarà la designació d'altres senadors al Parlament

El diputat del PSC-Units qüestiona si el vot dels grups seria el mateix si no se l’hagués proposat per presidir la cambra alta espanyola

El diputat del PSC-Units, Ramon Espadaler, ha advertit que l’impediment que Miquel Iceta sigui designat senador autonòmic pel Parlament obre la porta a complicar el futur de l’elecció d’altres senadors autonòmics per part de la cambra catalana. En un fil de piulades a Twitter, Espadaler assenyala que evitar l’elecció d’Iceta com a senador –perquè després pugui ser nomenat president de la cambra alta espanyola- “trenca amb el que s’ha fet al Parlament des del 1980”, que és “respectar la proposta de cada grup”. En aquest sentit, es pregunta si les forces polítiques que votaran en contra d’Iceta "votarien igualment en contra si es tractés, simplement, d’escollir-lo senador de la Generalitat en substitució de Montilla, sense ser candidat a presidir el Senat”.

 

Espadaler apunta que el veto a Iceta “no sols condiciona i limita la voluntat d’un grup parlamentari”, sinó que pot complicar els futurs tràmits en aquest sentit. “Tan de bo m’equivoqui”, conclou.

 
 

Comentaris (9)
Des de Vic amb amor Fa 2 mesos
Aquest mort de gana ara que ha tret el ventre de pena farà i maldirà per tal de continuar arrapat a la moma. És un botifleràs, és el "tonto útil" de can $ociata!
Vàrem votar independència no autonomisme Fa 2 mesos
Tu i els teus amiguets sou minoria a Catalunya. Ho sento, no ens interessa el seu producte unionista.
El que van rescatar Fa 2 mesos
Ui el que faltava l'espadaler, que a de defensar el miguel izeta, perquè aquest el va treure de l'atur. Mira espadaler tu calladet, que no pintes res, i si vols obrir la boca, que sigui per explicar com estàs tornat la pasta del forat negre d'unió, si aquell partit històric, que entre tu i el duran vau enfosar
es un colmo Fa 2 mesos
Ei, Comuns aquest és el vostre representant amb qui pacteu i a qui doneu el vostre suport incondicional.
Didaló Fa 2 mesos
Apa,ja t'has guanyat el sou,manta,que ets un troç de manta.
//*// Fa 2 mesos
No em diguis???
jdlm Fa 2 mesos
El que te que fer aquest "Esparver", es pagar els deutes, i anar a treballar, i no fer de mangant, i vividor, igual com l'Iceta, ara plora, per no tenir un lloc de feina assegurat de per vida, però per aplicar el 155, no va plorar, no, reia, i saltava, com una granota, a fora, a fer de manter, si vol viure.
Torroella Fa 2 mesos
És una llumenera aquest individu!! I pensar que tots plegats li paguem el sou, la casa i les criades.
miquel Fa 2 mesos
Au, Espadaler, mort polític, viu encara de les amenaces. No saps fer res més!!!!!