Escridassen i llancen objectes a candidats de Cs durant un acte de campanya al barri de Lavapiés

Un altre grup de manifestants mulla amb lleixiu el terra a Estella després de l'acte de Rivera amb una pancarta que afirma que "són contagiosos"

Unes deu persones han boicotejat un acte de campanya de Cs aquest dissabte al barri de Lavapiés de Madrid. Els manifestants han escridassat i llançat objectes als candidats de Cs presents a l'acte. Entre ells, el cap de llista del partit taronja a la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, i el candidat a les europees Jordi Cañas. El grup que ha boicotejat l'acte duia una pancarta amb el símbol anarquista i les frases 'Polítics deixeu de viure amb l'esquena dreta' i 'L'únic monstre és la vostra ànsia de poder i diners', segons es pot veure en diversos vídeos difosos pel partit taronja.

A banda, un altre grup de manifestants s'ha disfressat de "brigada de desinfecció de feixistes" a Estella (Navarra) i ha mullat el terra amb lleixiu després de l'acte del líder de Cs, Albert Rivera. A la pancarta que diuen s'hi podia llegir "Atenció. Són contagiosos". Rivera ha piulat a Twitter que "el que mai podran desinfectar és el seu odi". "Que ho tinguin clar: Seguiré defensant la llibertat per tota Espanya", ha afirmat el president del partit taronja.

 
 

Comentaris