Es publiquen noves gravacions de les trobades entre Delgado i Villarejo

El diari digital ''moncloa.com'' difon una conversa de l'octubre de 2009 en què Delgado revela la condició sexual de l'actual ministre de l'Interior, Grande-Marlaska

 

El diari digital 'moncloa.com' ha publicat aquest dimarts noves gravacions de la conversa que la ministra de Justícia, Dolores Delgado, i el comissari José Manuel Villarejo, van mantenir en un dinar l'octubre de 2009 al restaurant Rianxo, amb Baltasar Garzón i Enrique García Castaño. Segons el diari, la trobada era per celebrar la condecoració de Villarejo per part del govern de Rodríguez Zapatero. A la reunió, on també hi havia altres comandaments judicials com Fernández Chico, Gabriel Fuentes i Pedro Díaz Pintado, Villarejo i Delgado van estar debatent sobre la justícia i es va acabar parlant de la condició sexual de l'actual ministre d'Interior, Fernando Grande-Marlaska.

 

 

En el transcurs del dinar, Delgado manifesta la seva preferència pels tribunals masculins. "A mi que em donin un tribunal de nois. Em porto malament amb les noies", diu Delgado, que afegeix que els nois "sap per on van" i considera que són "transparents". En les gravacions Delgado també fa una confidència a Garzón sobre l'aleshores jutge de l'Audiència Nacional, Fernando Grande-Marlaska, i revela que és homosexual. Aquestes noves gravacions s'han fet públiques després que aquest dilluns, Delgado anunciés en un comunicat la seva compareixença al Congrés dels diputats per donar explicacions sobre les trobades amb Villarejo.

 

Comentaris