Errejón, sobre l'amnistia o l'indult: "S'ha de buscar la fórmula més pragmàtica"

El líder de Más País diu que una sentència condemnatòria allunya un gran acord i farà més difícil la convivència

"S'ha de buscar la fórmula més pragmàtica i que sigui més possible". Així va respondre el líder de Más País, Íñigo Errejón, en preguntar-li si era més partidari de l'amnistia o de l'indult perquè els presos polítics independentistes surtin de la presó si la sentència és condemnatòria. En una entrevista a TV3, Errejón no es va tancar a cap fórmula però va rebutjar només quedar-se "amb criteris de legitimitat, sinó de possibilitat". "Potser ens hem passat amb l'èpica. Hem de seure i intentar arribar a solucions el més de consens possibles", va indicar. El líder de Más País va avisar que una sentència condemnatòria allunya d'un gran acord per solucionar el conflicte català i farà més difícil la convivència

Errejón va recordar que si l'ordenament constitucional espanyol permet l'indult és perquè entén que per sobre del càstig pot haver interessos generals. "I a mi em sembla que hi ha un interès general per sobre: la convivència, a Catalunya i amb la resta d'Espanya", va reblar. En tot cas, ha remarcat que hi ha un debat entre els propis presos sobre la fórmula que prefereix cadascú.

 
 

Comentaris (3)
Errejon go home Fa 1 mes
el teu pais es Espanya.
2019 Fa 1 mes
Hola otro quedem que quedaré no me creo una mirada otro como el iglesias buscando votos del si però no
Però sobretot Fa 1 mes
No buscar la formula justa, ja que et faria perdre vots, i caldria enfrontar-se a un estat totalitari, he Herrejon. Sou tots iguals a espana?