El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC a Torra: “Vostè és el president fins que aquest Parlament n’esculli un altre”
  • CA

ERC tanca files amb el president Torra, inhabilitat aquest dilluns per part del Tribunal Suprem. “Vostè és el president fins que aquest Parlament n’esculli un altre. Hem de seguir lluitant conjuntament per fer front a la repressió”, ha assegurat la diputada Anna Caula, que ha insistit també que “alhora cal fer front a la pandèmia i la crisi econòmica, per això sempre treballarem junts”.

Els republicans han denunciat que mentre Espanya “persegueix, reprimeix i empresona”, Catalunya “respon amb la paraula i la defensa activa de la dignitat de les nostres institucions”. Per tot això, Caula ha fet una crida a la unitat de l’independentisme: “No ens rendirem i no ens dividiran. Avui més que mai som la veu d’un poble, de la indignació però també de la serenitat”.

També s’ha adreçat al PSC, que s’ha negat a assistir al ple específic: “El govern més progressista de la història s’amaga explícitament darrere la sentència del Suprem, quina vergonya, i el PSC, quina covardia democràtica”. Caula ha dit que volia enviar un missatge a Madrid: “Envio un missatge a l’Estat: novament heu inhabilitat un president, la nostra sort és que és una inhabilitació i no un afusellament com va passar amb el president Companys”. Amb tot, la republicana ha recordat a l’Estat que “després del president Torra en vindrà un altre, i després un altre”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa