El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC se sent "corresponsable" de la situació financera del Govern
  • CA

El president d’ERC, Joan Puigcercós, ha assegurat que se sent “corresponsable” de la situació econòmica en què es troben les finances de la Generalitat i ha obert la porta a asseure’s per negociar els pressupostos. Puigcercós ha destacat que la formació republicana no serà un ‘contrapoder’ a la Generalitat com ho és el PSC però ha advertit que no estendran un “xec en blanc”.

“CiU està fent un discurs de crítica ferotge però al final demostren que són justets a l’hora de tenir prioritats i de saber el que és important”, ha remarcat el líder d’ERC. En vistes a les eleccions municipals, Puigcercós ha dit a Lloret de Mar (Selva) que els ajuntaments són instruments ‘indispensables’ per construir la nació.

D’altra banda, ha assegurat que el deute de la Generalitat actualment podria ser més elevat si el tripartit hagués fet cas de les opinions de la formació nacionalista, aleshores a l’oposició. Des del seu punt de vista, si s’haguessin seguit els consells d’Artur Mas en els últims quatre anys, hi hauria “2.000 milions d’euros de dèficit més que els actuals”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa