El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC replica Candini (PDC) que li “toca” defensar el pla de govern del conseller Comín
  • CA

 

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha afirmat aquest dilluns que a la diputada de JxSí al Parlament Montserrat Candini (PDC) li “toca” defensar el pla de govern i, en concret, la polítiques que aplica el conseller de Salut, Toni Comín. Ho ha dit en roda de premsa després de la reunió de la direcció del partit, i en al·lusió a les polèmiques declaracions de Candini de la setmana passada, en què qüestionava al conseller malgrat ser la portaveu de JxSí a la Comissió de Salut: “Té una gran trajectòria política però la seva àrea d’influència ve més marcada per acontentar l’esquerra que al pacient”, va dir sobre Comín.

Candini també ha afirmat que la privatització de la sanitat catalana “no és real, és un relat instal·lat en el discurs” que no li agrada res, i ha precisat que el PDC i ERC comparteixen el camí cap a la independència, el que no significa que cada partit renunciï als seus punts de vista.

 

Sabrià ha llançat aquest avís a Candini: “El que s’està fent des de Salut és aplicar el pla de govern. Estem segurs que Candini el coneix bé. El que ens toca en JxSí és defensar l’acció del Govern. Jo veig a tot els diputats de JxSí fent-ho i estic segur que Candini ho farà a partir de demà”.

Precisament aquest dilluns, el conseller de Salut també ha parlat de Candini qüestionant que pugui ser portaveu a la Comissió de Salut com ho és ara: “Si algun diputat de la majoria no està d’acord amb les polítiques que fa un conseller i el Govern, doncs no pot tenir segons quines responsabilitats”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa