ERC manté el veto a la designació d'Iceta com a senador

"Mantenim la mà estesa, estem oberts al diàleg, volem construir una solució democràtica, però així no es fan les coses", assegura Sabrià

ERC ha ratificat aquest migdia el seu 'no' a la votació per designar Miquel Iceta com a senador autonòmic. Així ho ha anunciat el portaveu parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, qui ha argumentat que el president espanyol, Pedro Sánchez, "no pot prendre una decisió pel Parlament i esperar que aquest ho ratifiqui". En aquesta línia, ha deixat clar que "si volen repartir cadires que no comptin amb nosaltres", i ha advocat pel "respecte als diputats, a la institució i als ciutadans de Catalunya". "Ningú ens pot parlar de cortesia parlamentària", ha insistit.  

Sabrià ha afirmat també que "el 'no' era inevitable" i ha demanat "que ningú no fingeixi situació de normalitat en aquestes circumstàncies". "No hi ha cortesia parlamentària quan decideixes empresonar els teus companys d'escó", ha asseverat, abans de dir que "som el soci més fidel del poble de Catalunya". "Mantenim la mà estesa, estem oberts al diàleg, volem construir una solució democràtica, però així no es fan les coses", ha conclòs. 

 
 

Comentaris (1)
normal Fa 8 mesos
Al Iceta li faria molta il·lusió. Marxaria del fangà en que ha convertit el Parlament per la "porta gran". Això ho entenc. El que no entenc es que penses que podien ajudar-lo els qui ell ha ajudat a ficar injustament a la presó. Cada cop em produeix més fàstic el personatge i el seu partit.