ERC i Reagrupament s'alien per a les municipals de Puigcerdà i Sant Cugat

L'alcalde, Joan Planella (ERC) precisa que Carretero ha tingut un paper decisiu per certificar l'aliança

ERC i Reagrupament han arribat a un acord per presentar-se en coalició a les eleccions municipals de Puigcerdà, la població de la qual va ser alcalde l'exconseller i líder de Reagrupament, Joan Carretero.

L'alcalde, Joan Planella (ERC), ha argumentat que "no tindria sentit" anar per separat perquè les dues formacions tenen un mateix concepte de gestió municipal. Planella ha precisat que Carretero ha tingut un paper decisiu per certificar l'aliança, malgrat que ha estat ell qui va fundar Reagrupament com escissió d'ERC després de ser expulsat del partit republicà.

Els dos partits tambe tenen previst presentar una candidatura unitària a les eleccions municipals de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), segons han informat les dues formacions. L'acord haurà de ser ratificat per les assemblees locals dels dos partits, però inicialment preveu que sigui la republicana Mireia Ingla l'alcaldable de la coalició.

L'alcalde, que liderarà la llista conjunta, ha confirmat que hi ha altres agrupacions locals del partit a la zona interessades a presentar-se amb Reagrupament, fet que, "en principi", la direcció del partit veuria amb bons ulls.

 
 

Comentaris