ERC exigeix "explicacions" a JxCAT per haver lliurat la Diputació de Barcelona "al 155"

Marta Vilalta considera que aquest capítol marca "un abans i un després" en les relacions entre els socis de Govern

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha admès aquest dijous que l’acord de JxCAT amb el PSC a la Diputació de Barcelona “segur” que marca “un abans i un després” en les relacions entre els dos socis de Govern. “És un dia molt decebedor pel país perquè creiem que JxCAT s’ha equivocat amb la decisió a la Diputació de Barcelona", ha manifestat.

Vilalta ha recordat que JxCAt “podia escollir entre ERC i el PSC i ha escollit el partit del 155” i que a banda d’ERC també “molta gent del país” esta decebuda de manera que els junters “hauran de donar les explicacions pertinents”, sense especificar si és el president Quim Torra qui les ha de donar ni en quin escenari.

 

La portaveu republicana ha dit que ERC segueix “com sempre al peu del canó al servei del país, sent el soci més lleial de la ciutadania i amb totes les ganes de reconstruir les confiances que facin falta per a fer la unitat estratègica independentista i millorar el país des de totes les institucions”.

 

Comentaris (6)
Vicenç Fa 2 mesos
Ja no cal lluir el llaç groc. L'han deixat sense efecte, els polítics de la ERC i els de JxC, Les ambicions per no perdre la oportunitat per accedir a la maleïda cadira pública, ha fet trencar projectes de país. No podem creure en la bondat d'uns partits que sols pretenen un sou públic a les institucions. No votaré mai mes. Potser ho faría per algún dels grupùsculs que apareixen o despareixen en el temps. Tot el demés caca...
Teresa Fa 2 mesos
Marta, menys enrabiada, menys venjança i més reflexionar.El vostre objectiu era guanyar Convergència (quan els voleu insultar els anomeneu així) I en gran part ho heu aconseguit. Però no hi havia res més, i ara què, us heu adormit a Barcelona, a la Diputació, també dormiu a Madrid. I els altres van fent. No heu sabut negociar. Més que amb Junts heu topat amb un Iceta ferit i us ha fotut a tot arreu
Vicenç Fa 2 mesos
Tots teniu per que callar. Us heu acostat al "sol que mes escalfa", en tal de seguir tirant de rifeta. Entre tots heu trecat la confiança dels votants, per donar suport a un projecte polític de futur. Heu demostrat que sols us interesa la cadira i la vostra butxaca. Les propers urnes donaran la resposta adequada a la vostra traició vers Catalunya. He comdemnat a mort l'independentisme. La historia parlarà de covards....
Ramon Fa 2 mesos
Els republicans (espanyols) han pactat a mil llocs amb l'enemic contra la candidatura de Junts per Catalunya que havia guanyat les eleccions municipals. El cinisme, la hipocresia i la indecència dels republicans espanyols no té límits.
Ja us ha estat bé Fa 2 mesos
Vosaltres amb cara d'ovella i ungles de llop heu anat atiant la desunió i veu pretendre difamar el MHP Puigdemont. A banda de comptar amb l'Armada d'en Roger de Llúria mediàtica. Tal faràs, tal trobaràs. O perquè ho entengui el Rufián: Dónde las dan las toman.
Carme Fa 2 mesos
Alguns dirigents d'ERC a finals d'octubre del 2017 ja parlaven d'eixamplar la base, un d'ells era l'actual alcalde de Moià. La conclusió de tot plegat va ser trencar la unitat, intentar enfonsar en Puigdemont i arribar a acords amb els Comuns i el Socialistes. A la hipocresia d'ERC ara s'hi suma el PDECAT, i el poble que es foti.