El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC demana “lleialtat” a Convergència Sant Cugat amb el govern de Junts pel Sí
  • CA

 

La portaveu d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament, Mireia Ingla, ha lamentat la insistència de Convergència Sant Cugat en mostrar el seu rebuig a la sortida de l’Hospital General de Catalunya i ha demanat “lleialtat” cap al govern de la Generalitat de Junts pel Sí. “O és obsessió o és deslleialtat”, ha comentat Ingla sobre l’última petició convergent d’aturar el procés engegat des del Departament de Salut i mantenir l’HGC dins de la xarxa pública.

 

La portaveu republicana considera “molt gros” que Convergència torni a presentar una moció sobre el tema, quan en el ple municipal del mes d’abril “CDC ja va presentar una moció” de rebuig a la sortida de l’Hospital Generalamb el “PP i Ciutadans”. Ingla recorda a Convergència Sant Cugat que el govern de la Generalitat de Junts pel Sí està format, entre altres, per Esquerra i convergents i que el pla de govern, en el que s’hi inclou aquest procés, està acordat entre les dues formacions.

 

“Qui posa pals a les rodes ara no és la CUP, sinó el govern de Convergència de Sant Cugat“, lamenta Ingla, fent referència també a la moció de confiança al president Carles Puigdemont perquè segueixi tirant endavant el seu pla de govern. “Si tots els Ajuntaments i partits locals critiquessin allò que no els acaba d’agradar, seria un desgavell”. “Agrairia lleialtat institucional”, finalitza Ingla, que no considera que aquesta situació hagi de generar tensions entre les dues formacions en l’àmbit santcugatenc, on tenen un acord d’estabilitat pressupostari signat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa