El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC demana a Echenique que es disculpi després de comparar les urnes amb “caixetes”
  • CA

 

El portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha demanat aquest dimarts al secretari d’organització de Podem, Pablo Echenique, que corregeixi i es disculpi després d’haver comparat les urnes amb “caixetes”. “Entenem que hi hagi polítics o partits que pretenguin ridiculitzar la voluntat democràtica d’una part molt important del poble de Catalunya però que ho faci una persona tan important de Podem és francament trist i ofèn molt”, ha assenyalat en declaracions als mitjans des dels passadissos del Congrés.

“Que algú tan important com Echenique parli de caixetes buscant el to i la paraula per ofendre crec que això diu molt poc d’ell i embruta l’honor de mils de catalans que voten Podem”, ha reiterat Tardà, que li ha exigit que corregeixi aquestes paraules i demani disculpes.

 

Aquest dilluns Echenique va afirmar que la seva formació no té cap inconvenient i considera “legítim” que Ada Colau faciliti la celebració de l’1-O, tot i que ho va rebaixar a una “decisió administrativa” de l’Ajuntament de Barcelona “de donar suport obrint portes, col·locant taules o posant caixetes sobre de taules”.

 

En relació al compromís d’Ada Colau de facilitar la celebració del referèndum, Tardà s’ha mostrat “convençut” que finalment es trobaran tots els favorables a exercir el dret a decidir en la crida a les urnes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa