El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
ERC celebra la rectificació del govern respecte les consultes
  • CA

El secretari general d’ERC, Joan Ridao, ha celebrat que el Govern hagi decidit finalment cedir urnes a les consultes independentistes del pròxim 10 d’abril, entre les qual hi ha la de Barcelona. “Benvinguda la rectificació”, ha dit Ridao.

Ara bé, el republicà ha retret que “fixi una posició definitiva” sobre les consultes, ja que s’ha declarat “fatigat” dels “canvis de criteri i d’opinió” i de la “polifonia” respecte a aquest tema.

D’altra banda, el secretari general republicà no ha entrat a valorar la proposició de llei presentada per SI per declarar la independència per la majoria absoluta del Parlament. Ridao ha dit que no ha tingut temps d’examinar la proposta i que no la coneix en detall.

En tot cas, Ridao ha remarcat que “ERC no ha de demostrar res pel que fa a la seva voluntat d’aspirar a la plena sobirania i a la independència del país”. “Forma part del seu ADN”, ha dit, i ha recordat que “fa escassos mesos es va plantejar al Parlament en forma de resolució aquesta necessitat d’assolir un estat propi per a Catalunya”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa