ERC s'abstindrà de nou a la votació de la nova pròrroga de l'estat d'alarma

Els republicans participaran a la comissió de reconstrucció al Congrés dels Diputats

El grup parlamentari d'ERC al Congrés dels Diputats s'abstindrà novament aquest dimecres a la votació del reial decret de pròrroga de l'estat d'alarma, segons ha anunciat la formació en un comunicat. Els republicans justifiquen la decisió per la gestió de la crisi que està fent el govern espanyol, que segons apunten no només ha arribat "tard i malament en massa ocasions", sinó que ha apostat per "recentralitzar i usurpar competències" de les comunitats autònomes. En tot cas, els republicans asseguren que la intervenció del seu portaveu, Gabriel Rufián, serà "propositiva".

ERC també ha apuntat que serà present a la comissió parlamentària de reconstrucció del Congrés dels diputats, l'espai que substitueix la mesa de reconstrucció que impulsava el govern de Pedro Sánchez. "Insistim que estarem a qualsevol espai on es parli de vida i reconstrucció amb esperit crític i constructiu", afirmen.

Segons els republicans, a la comissió escoltaran quin tipus de criteri es proposen per a la recuperació social i econòmica, i defensaran com "sempre" una "sortida social" d'aquesta crisi.

 
 

Comentaris