Ensenyament eliminarà la setmana blanca d'aquest curs a les escoles que ho vulguin

Rigau creu que la millor opció per l'actual curs escolar és optar per una opció mixta i no eliminar-la completament sense consultar-ho als centres educatius.

La setmana blanca escolar desapareixerà definitivament el curs que ve, però la nova consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, ha reconegut en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio" que la millor opció per l'actual curs escolar és optar per una opció mixta i no eliminar-la completament sense consultar-ho als centres educatius.

Rigau ha mostrat el seu interès a facilitar l'opció d'eliminar la setmana blanca als centres "que es puguin beneficiar amb aquesta proposta", però no volen "crear confusió ni complicar la situació als centres que ja tenen programada, acordada i decidida alguna alternativa per aquests dies".

Per aquest curs, segons la mesura projectada pel passat executiu, la setmana blanca està programada perquè els centres puguin escollir que les vacances siguin l'última setmana de febrer o la primera de març. Rigau també ha reiterat que la seva conselleria l'eliminarà a partir del pròxim curs.

Els reptes d'Ensenyament per als pròxims anys són lluitar contra el fracàs escolar, optimitzar els recursos i aconseguir el compromís de les famílies en l'educació dels fills.

 
 

Comentaris