Enèsima amenaça del PP: "Les institucions estan preparades per actuar"

Maillo avisa que "el deliri independentista no condueix enlloc excepte a la pròpia frustració"

 

El coordinador general del PP, Fernando Martínez-Maillo, ha assegurat aquest dimarts que la reforma aprovada pel Parlament per aprovar en "lectura única i sense debat" les anomenades lleis de desconnexió amb Espanya evidencien un "cert esperit d'autoritarisme" i ha advertit que "les institucions estan preparades per impugnar".

  

 
"És el súmmum, a Espanya i a qualsevol país democràtic qualsevol decisió política mínima exigeix debat i una confrontació d'idees, i que hi hagi diferents opinions. Aquí es pretén fer-ho per la porta del darrere, en un dia i de manera ràpida perquè no se n'assabenti ningú", ha declarat Maillo en una entrevista a RNE.

No obstant això, ha recalcat que aquesta ruptura amb Espanya "no es produirà" perquè hi haurà resposta del govern espanyol i de les institucions democràtiques del país de manera "tranquil·la però alhora contundent i ferma". Segons ha afegit, aquest "deliri independentista no condueix enlloc excepte a la pròpia frustració".

 

"El Govern central està preparat i les institucions espanyoles estan preparades per impugnar i per prendre les decisions que cal prendre en cada moment", ha dit, després de recordar que el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, ja va demanar aquest dimecres un informe urgent al Consell d'Estat perquè es pronunciï sobre aquesta reforma exprés del Parlament català.

 

Comentaris