Els empresaris espanyols volen un govern "moderat" per "sentit d'estat"

La CEOE i CEPYME exigeixen a les formacions espanyoles que prioritzin "el compliment del marc constitucional als interessos particulars"

Les patronals espanyoles CEOE i CEPYME han demanat als partits que tinguin "sentit d'Estat" i "responsabilitat" per formar un govern a Espanya "estable i moderat". En un comunicat, les patronals exigeixen també que les formacions amb representació al Congrés prioritzin "el respecte i el compliment del marc constitucional als interessos particulars". En aquest sentit, demanen "explorar opcions de govern que garanteixin l'estabilitat política i la moderació", i avisen que "la principal vulnerabilitat de l'economia espanyola és l'elevat endeutament públic". "El rigor pressupostari és un principi inajornable de les polítiques públiques", afirmen.

En aquest sentit, la CEOE i CEPYME demanen una política fiscal que "ajudi a la competitivitat de les empreses, a la internacionalització i la innovació i, sobretot, a afavorir la creació de feina". Per això, demanen que el nou govern espanyol promogui "pactes d'Estat sobre reformes inajornables per garantir en el futur un creixement econòmic sostenible generador de més i millors llocs de feina".

 
 

Comentaris