Empresaris de Catalunya demana a Puigdemont que anunciï eleccions autonòmiques

Per a l'organització empresarial "l'anunci de data i pregunta de referèndum és un esperpent que no causa majors mals a l'economia catalana perquè no té cap credibilitat"

Empresaris de Catalunya (EC) demana al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que "es deixi d'anuncis de referèndums impossibles i convoqui les eleccions per a les quals té potestat, que són les autonòmiques". A través d'un comunicat difós aquest divendres, el president de l'organització empresarial, Josep Bou, s'ha mostrat perplex "pel fet que algú que no va ser votat pel poble de Catalunya pretengui forçar una votació sense legitimitat política ni legal per fer-ho". EC confia que el govern espanyol "no oblidi les seves funcions i prengui les mesures oportunes perquè les pretensions absurdes de Puigdemont i el seu govern no es portin a terme i s'eviti tota confrontació social entre catalans promoguda per la mateixa Generalitat".

Per Empresaris de Catalunya "l'anunci de data i pregunta de referèndum és un esperpent que no causa majors mals a l'economia catalana perquè no té cap credibilitat ni interior ni exterior". A més, l'organització considera que "la celebració d'eleccions al Parlament dins el marc legal és urgent" perquè és necessari que "Catalunya recuperi la seva vocació de lideratge econòmic i social que tant ha beneficiat al llarg de la història a Catalunya i a Espanya". Empresaris per Catalunya agrupa a més de 400 empresaris i executius partidaris de què Catalunya formi part d'Espanya.

 
 

Comentaris