El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Empar Moliner declina ser pregonera a Martorell
  • CA

La periodista i escriptora Empar Moliner ha renunciat a llegir el pregó de la Festa del Roser de Martorell després de la sol·licitud del grup municipal Movem Martorell perquè l’Ajuntament la retiri com a pregonera a causa de les manifestacions fetes per Moliner sobre els manters i les estàtues humanes de la Rambla de Barcelona.

 

 

  

Moliner havia de protagonitzar aquest dissabte el pregó de la Festa del Roser, una celebració dedicada a cultura de la verema i del vi. Finalment, el pregoner serà el periodista Genís Sinca, segons han informat fonts municipals.

 

 

 

  

El passat 2 d’octubre, la confluència d’esquerres Movem Martorell va registrar una sol·licitud dirigida a l’alcaldia per demanar la retirada de Moliner com a pregonera per la seva intervenció al programa ‘Els Matins’ de Tv3 sobre l’estàtua de Cristóbal Colom.

  

 

 

 

Movem Martorell va qualificar aquestes declaracions com a racistes i va demanar la retirada de Moliner com a pregonera. La periodista va contestar a través del seu compte de Twitter: “Tranquils, amics, no vinc i tan contenta”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa