Els regidors de Badalona preveuen comparèixer davant del jutge pel 12-O

Els sis edils tenen previst personar-se al jutjat, a diferència del que ha fet el portaveu de la CUP de Vic, Joan Coma

Els regidors de Badalona investigats per un possible delicte de desobediència per haver obert l'Ajuntament el 12 d'Octubre tenen previst comparèixer aquest dimarts davant del jutjat de la ciutat que investiga la causa després d'una denúncia del PP, segons han explicat a Europa Press fonts pròximes.

El jutjat d'instrucció 4 de Badalona ha citat per a aquest dimarts des de les 10 hores el primer tinent d'alcalde i regidor de Badalona Habitable, Oriol Lladó (ERC); el tinent d'alcalde i regidor de Badalona Democràtica, José Antonio Téllez (Guanyem Badalona en Comú), i la regidora de Serveis Socials, Agnès Rotger (ERC).

Dimecres està previst prendre declaració als altres tres edils investigats: a la quarta tinent i regidora de Badalona Educadora, Eulàlia Sabater; a la regidora de Participació, Fàtima Taleb, i al regidor d'Espais Públics i Mobilitat, Francesc Duran, tots tres de Guanyem Badalona en Comú.

 

Els sis regidors tenen previst personar-se al jutjat, a diferència del que ha fet el regidor i portaveu de la CUP de Vic, Joan Coma, que aquest dilluns no ha comparegut a l'Audiència Nacional a la qual estava citat per un suposat delicte de sedició per haver apel·lat a la desobediència dels tribunals espanyols en un ple municipal.

 

 

Coma ha explicat en roda de premsa que no ha acudit a la cita judicial perquè no reconeix "l'autoritat de cap tribunal" contra el dret de defensar les idees de manera democràtica, però també ha reconegut el dret i ha mostrat respecte per altres càrrecs polítics investigats pel procés independentista que decideixen comparèixer davant dels jutges.

 

Comentaris