Els presos polítics, als testimonis de les defenses: "Estem orgullosos de vosaltres"

"La ciutadania de Catalunya va desobeir, conscient del que feia, una prohibició tan injusta com antidemocràtica", afirmen en una carta

Els presos polítics han enviat una carta als testimonis proposats per les defenses al Judici al Procés. En una missiva -a la que ha tingut accés El Món- redactada per Jordi Sànchez i signada per tots els presos, asseguren que "cadascuna de les vostres declaracions ha estat el record viu del que va ser l'1-O" i que "la vostra dignitat davant el Tribunal que ens jutja ha posat en evidència la determinació d'una gran majoria del poble de Catalunya per exercir decididament i pacífica el dret a l'autodeterminació". 

El text també recorda que "l'Estat va desafiar la raó i els principis democràtics" i que "la ciutadania de Catalunya va desobeir, conscient del que feia, una prohibició tan injusta com antidemocràtica". En aquesta línia, afirmen que "les vostres paraules han posat llum a la foscor que les mentides dites pels testimonis de l'acusació havien provocat". Per tot això, es mostren "orgullosos de vosaltres i de com heu reivindicat i posat en valor la desobediència civil massiva que va fer possible la gran victòria de l'1 d'octubre". "Gràcies per tanta dignitat! Ens en sortirem!", conclou la carta. 

 

Aquesta és la carta que els presos polítics han enviat als testimonis de les defenses: 

La carta dels presos polítics als testimonis proposats per les defenses | El Món

WhatsApp Image 2019 05 16 at 19.49.35

 

 

Comentaris