Els Mossos esperaran instruccions dels responsables jeràrquics sobre com actuar l'1-O

El comissari en cap de la regió del Camp de Tarragona: "Tenim un conseller, un director general i responem al que ens digui el Govern"

 

El portaveu dels Mossos d'Esquadra, Albert Oliva, ha afirmat en declaracions a SER Catalunya que els agents esperaran instruccions per saber com han d'actuar en el referèndum previst per l'1 d'octubre. "En el seu moment, veurem qui les dona i com les dona, però no entrarem a valorar cap situació de futur", ha respost Oliva, que ha afegit: "Si passés ara mateix, rebríem instruccions via jeràrquica, com en altres situacions". El portaveu dels Mossos ha precisat que si la Policia rep una ordre judicial per impedir la consulta que es contradiu amb la que doni la Generalitat, els agents faran el que manin el superiors jeràrquics.

 

 

El comissari en cap de la regió del Camp de Tarragona, David Boneta, va assenyalar a través de SER Catalunya aquest dilluns que els Mossos es deuen "al Govern de Catalunya". "Tenim un conseller, un director general i com a cos responem al que ens digui el Govern. Ells són els que marquen les directrius polítiques", va afirmar.

 

Comentaris