El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Mossos escorcollaran el domicili de l’home que ha atacat la comissaria de Cornellà
  • CA
La policia escorcolla el domicili on vivia l’atacant a la comissaria de Cornellà de Llobregat | ACN

 

Els Mossos d’Esquadra tenen previst escorcollar aquest matí el domicili de l’home que a primera hora ha entrat a la comissaria de Cornellà de Llobregat amb un ganivet amb la intenció d’atacar els agents que hi havia a l’interior. Els agents, que han abatut l’atacant, estan a l’espera d’obtenir l’autorització judicial que els permeti entrar a l’habitatge per fer-hi el registre. L’habitatge on han entrat els Mossos es troba a pocs metres de la comissaria on han tingut els fets, que s’han produït al voltant de les sis del matí. D’altra banda, pocs minuts després de les deu del matí, han retirat el cos sense vida de l’home de les dependències policials.

 

Segons ha avançat aquest dilluns a primera hora La Vanguardia i ha confirmat l’ACN, en el moment d’entrar a la comissaria l’home ha cridat ‘Allahu Akbar‘ (Alà és gran). Els Mossos d’Esquadra tenen previst donar més detalls dels fets en una roda de premsa a les dotze del migdia.

 

Per la seva banda, l’Audiència Nacional ja analitza si l’atac és una acció terrorista. Fonts jurídiques apunten a l’ACN que “possiblement” es tramitarà una petició d’informació des de la Fiscalia de l’Audiència Nacional, tot i que encara no s’ha oficialitzat res. En tot cas, si el tribunal assumeix el cas serà perquè hi ha indicis per valorar que es tracta d’un cas de terrorisme jihadista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa