El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els mossos es manifestaran de “negre” i “sense llaços” davant la conselleria
  • CA

 

 

El proper 17 de setembre al matí diversos sindicats i moviments de Mossos englobats en el col·lectiu MosSOS han convocat una manifestació davant la conselleria d’Interior. Una protesta de la que se’n van sabent els detalls a través dels canals interns de Telegram dels impulsors. Aquest dilluns es va reunir la coordinadora de la protesta i es va acordar, entre d’altres coses, assistir “vestits de negre, amb globus negres i xiulets”. A més, proposen que els companys que tinguin torn aquell matí demanin permís d‘Afers Personals, que no cal justificar, per poder assistir-hi. 

 

L’ofensiva de MosSOS, que compte amb el suport de diversos sindicats -representatius o no- també inclou la campanya “No més Hores Extres”. Una iniciativa de les quals n’estan força “satisfets” perquè “en algunes Àrees Bàsiques Policials estan buscant gent desesperadament perquè ningú vol fer hores”. Ara bé, el plat fort serà el 17 pel que han omplert les comissaries de convocatòries fins i tot als lavabos. 

 

Això sí, els convocants preguen als manifestants que si bé han d’anar de negre -com la manifestació de policies a Barcelona d’ara fa dos anys- no portin “cap mena d’insignia que representi cap acte polític o cap sindicat ja siguin banderes o llaços”. De fet, asseguren que aquesta condició és el “punt més important que han de complir”. Així mateix asseguren que els sindicats, els “ajudaran en logística, autocars, pancartes i megafonia” ara bé insisteixen que “és una reivindicació dels mossos i no pas dels sindicats”. 

 

 

En qualsevol cas, avisen que la manifestació començarà a les vuit del matí i “no hi ha hora d’acabament” tot i que es podria allargar fins a quatre hores. En aquest sentit, recorden i “recomanen” als “companys que tenen torn aquell matí que facin una petició d’Afers Personals, permís que no cal justificar, per tal “que quedi constància que ha estat denegat”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa