El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Mossos aturen un intent de posar una bandera espanyola a l’estàtua de Casanova
  • CA

Una patrulla dels Mossos que feia guàrdia a l’estàtua de Rafael Casanova, a la Ronda de Sant Pere, no ha permès a una desena de joves unionistes hissar-hi una bandera espanyola.  El grup de joves s’ha esperat a què fossin passades les nou d’aquest vespre i la unitat de Subsòl dels Mossos pentinés la zona.

 

Ha estat aleshores quan amb una senyera i una bandera espanyola s’han dirigit a la policia per preguntar si podien penjar-les. Els agents han escoltat la demanda i els han explicat que no ho podien fer. Concretament que no estava permès, pel dispositiu de seguretat organitzat per la jornada d’ofrenes de la Diada, posar-hi cap bandera o pancarta. De fet, hi havia només una corona de flors en forma de coixí.

 

Els unionistes han entès els arguments però s’han malfiat. En aquest sentit, han advertit que es quedarien de guàrdia per comprovar que era cert que no deixarien posar-hi res. Finalment s’han fet una fotografia per donar una imatge a Cake, un dels reporters estrella de la premsa espanyolista.

cake

El reporter Cake enraona amb un dels espanyolistes Quico Sallés

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa