Els lletrats del TC ja estudien el recurs d’Iceta contra el seu veto com a senador

Fonts del tribunal no asseguren a hores d’ara que els magistrats emetin una decisió abans de dimarts

Els lletrats del Tribunal Constitucional ja estudien el recurs que el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha presentat contra la votació del Parlament de Catalunya que ha tancat les portes al seu nomenament com a senador per designació autonòmica. Fonts de l’alt tribunal assenyalen que aquest organisme abordarà la qüestió en els pròxims dies, tot i que no asseguren que sigui abans de dimarts a les 10 del matí, l’hora en què comença el ple constitutiu del Senat on la cambra elegeix el president i els membres de la Mesa. El Tribunal Constitucional té programat un ple per la setmana que ve, però el calendari de les seves reunions comencen normalment dimarts i s’allarguen fins dijous. Aquestes fons apunten que l’escrit d’Iceta s’està abordant de moment com la resta de recursos que es presenten al Registre –assignant-lo a un lletrat que ha d’emetre un informe- i assenyalen que de moment no hi ha convocat cap ple extraordinari. El recurs d’Iceta sosté que el Parlament ha vulnerat l’article 23.2 de la Constitució i demana als magistrats que adoptin mesures cautelars.

 
 

Comentaris (6)
JORDI Fa 5 mesos
De que sirve votar entonces?
Jota-40 Fa 5 mesos
Pero que me están diciendo..que hay que votar a favor? que si votas en contra vulneras el Art. 23.2 de la constitución? Entonces? para que coño se pierde el tiempo con las votaciones? haciéndonos ver que estamos en un democracia?
Marca Espanya.....en descomposició. Fa 5 mesos
Al prostitucionál amb carnet de partit, es on s'afina tot,..típic de Turquía.
JordiP Fa 5 mesos
Caram, quines preses, no? Quan començaran a estudiar els recursos de la Generalitat de Catalunya que encara no s'han dignat mirar?
X*2 Fa 5 mesos
No val la pena que estudiin res , ja sabem que aquests feixistes decidiran que la dictadura borbónico-franquista és el millor del mon per la merda de l'espanya
Eulàlia Fa 5 mesos
Espanya país podrit mafiós dictador i represor