El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Joves d’ICV denuncien en un vídeo la frivolitat de la campanya
  • CA

Eren els darrers que faltaven. Els Joves d’Esquerra Verda, l’organització juvenil vinculada a ICV, ha penjat a internet un vídeo amb el qual pretenen posar en evidència la “frivolitat” en què per a ells s’ha convertit la campanya electoral.

El vídeo, llançat a través de la xarxa YouTube, comença amb imatges del vídeo de la gravació del PSC en què una jove té un orgasme quan diposita la papereta socialista a l’urna, i a sobre s’hi pot llegir: “t’han venut que la política és una pel·lícula de superherois o una porno”.

Continua fent referència a C’s: “T’han venut que atacar la llengua no ens deixa en pilotes”, per després carregar contra CiU després d’assegurar que “t’han venut que una Catalunya millor és la dels poderosos”, sempre combinant les frases amb plans dels vídeos que critiquen.

Finalment al·ludeix al polèmic videojoc posat en marxa per les Noves Generacions del PP sobre el qual escriuen que “t’han venut que eliminar el diferent ens fa més segurs”. Els joves d’ICV rematen amb el missatge que “estem tips que es pensin que es pot vendre tot”, i reclama el vot per als ecosocialistes.

1526

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa