Els independentistes impedeixen la concentració unionista a la plaça Sant Jaume

Els concentrats han fet que la plataforma Hablamos Español no hagi pogut celebrar la concentració per protestar contra la immersió lingüística a Catalunya

 

 

La manifestació unionista convocada per la plataforma Hablamos Español que s'havia de celebrar aquest migdia a la plaça Sant Jaume de Barcelona no s'ha pogut celebrar. Grups independentistes que havien fet una crida a ocupar la plaça per evitar que s'hi concentressin els unionistes han aconseguit reunir un gruix de persones que ha impedit que se celebrés la concentració prevista contra la immersió lingüística a Catalunya. Pocs minuts abans que hagués d'iniciar-se la manifestació uns operaris han començat a desmuntar l'escenari que havien de fer servir els organitzadors.

 

 

Els Mossos d'Esquadra han hagut de formar un cordó de seguretat per separar els dos grups enfrontats. La manifestació ha arrencat a la plaça Universitat i no ha pogut accedir a la plaça Sant Jaume. Els organitzadors de la manifestació unionista han denunciat que s'hagi deixat fer una contramanifestació no autoritzada. Els independentistes han justificat l'acció per defensar l'escola catalana.

 

 
 

Comentaris