El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els fidels de les mesquites del Raval voten a la consulta del 10-A
  • CA

Els fidels de les mesquites ubicades al barri del Raval de Barcelona ( Tareq ibn Zyad i Minhaj ul Quran, als carrers Sant Rafael i Erasme de Janer, respectivament)han aprofitat aquests darrers dies la sortida de l’oració per votar anticipadament a la consulta independentista del 10-A.

Diversos immigrants de creença musulmana, majoritàriament pakistanesos i magribins, han exercit el seu dret a vot sobre la independència de Catalunya en els punts de votació instal•lats per Ciutat Vella Decideix i s’han mostrat obertament interessats per la consulta que se celebrarà a la capital catalana el proper 10 d’abril.

Els votants han estat informats de la consulta amb material explicatiu en diverses llengües com l’urdú, àrab, rus, anglès, francès i portuguès. A la majoria d’ells aquesta iniciativa els dóna la possibilitat de votar per primer cop.

“Hem plantat una llavor que, més aviat que tard, donarà els seus fruits”, ha afirmat la responsable de Ciutat Vella Decideix, Montse Torres, que s’ha mostrat “molt satisfeta” de la participació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa