El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els empresaris independentistes inunden Twitter contra Iceta
  • CA

Resposta contundent de l’empresariat independentista a les xarxes socials adreçant-se al líder del PSC, Miquel Iceta, demanant-li que no parli en nom de tot l’empresariat del país quan subscriu un posicionament polític del Cercle d’Economia demanant al president Torra que abandoni posicions rupturistes. Iceta ha enllaçat una notícia del diari El Periódico amb el comentari “els empresaris exigeixen a Torra que es deixi de rupturismes”. I la resposta ha estat massiva. Desenes de comentaris d’empresaris que clamen al líder del PSC un ‘no en el meu nom’, i mostren el seu suport al Govern de la Generalitat

Un gest que també s’ha traduït en una onada de suport al president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, que va ser escollit amb la candidatura de l’ANC, Eines de País. “A mi em representa Joan Canadell”, afegeixen als comentaris desenes d’empresaris.

 

Altres empresaris també fan una defensa del president a l’exili, Carles Puigdemont, i recorden a Iceta que en tot cas, respecti qui els representa segons el vot que van emetre a les urnes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa