Els empresaris independentistes inunden Twitter contra Iceta

El líder del PSC parlava genèricament d'empresaris contra Quim Torra sobre el posicionament del Cercle d'Economia

Resposta contundent de l'empresariat independentista a les xarxes socials adreçant-se al líder del PSC, Miquel Iceta, demanant-li que no parli en nom de tot l'empresariat del país quan subscriu un posicionament polític del Cercle d'Economia demanant al president Torra que abandoni posicions rupturistes. Iceta ha enllaçat una notícia del diari El Periódico amb el comentari "els empresaris exigeixen a Torra que es deixi de rupturismes". I la resposta ha estat massiva. Desenes de comentaris d'empresaris que clamen al líder del PSC un 'no en el meu nom', i mostren el seu suport al Govern de la Generalitat

Un gest que també s'ha traduït en una onada de suport al president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, que va ser escollit amb la candidatura de l'ANC, Eines de País. "A mi em representa Joan Canadell", afegeixen als comentaris desenes d'empresaris.

 

 

Altres empresaris també fan una defensa del president a l'exili, Carles Puigdemont, i recorden a Iceta que en tot cas, respecti qui els representa segons el vot que van emetre a les urnes.

 

Comentaris (9)
Miquel Fa 4 mesos
Primer facin democracia dins PSC PSOE..
Pere Fa 4 mesos
No soc empresari però m'agrada molt quan la gent d'aquí l'hi clava un calbot al inútil de l'Iceta.
ganxó Fa 4 mesos
Anem foten el sardineta. A veure si se t'omple la boca de llagues
CAT independent Fa 4 mesos
No podem permetre que aquesta xusma d’espanistan controli les nostres vides. Possem ja ordre al nostre país i organitzem-nos correctament per no tenir res a veure amb espanya el més aviat possible.
SERVIL DEL SOCILISME ESPANYOL Fa 4 mesos
Iceta, la història et jutjarà. Ets un fill de la immigració espanyola que de jovenet va entrar al PSC, mai has treballat en res, sempre has cobrat del socialisme. Has viscut i col•laborat molt de temps a Madrid. En el fons no et sent català, no entens Catalunya, ets dels que considera que ens hem de conformar que "por derecho de conquista" que va dir Felipe V haguem d'estar sempre sota les lleis, el poder, el genocidi lingüístic, cultural i econòmic de castella-España.
Angelblau Fa 4 mesos
Estimats empresaris catalans no perdeu ni un segon amb el "ballarunga". No val la pena.
Dvc Badalona Fa 4 mesos
Soc petit empresari i independentista. Iceta no parli en nom meu.
Manel Fa 4 mesos
El que vale vale , y el que no ,pa politico del PSC PSOE , parasits vividors
Ho heu llegit Fa 4 mesos
Ho has entès. Visca Catalunya, tu no, en el meu nom.