Els diputats catalans al congrés arrasen als premis atorgats pels periodistes

Els parlamentaris catalans s'enduen la majoria de les distincions i Joan Tardà és l'únic que n'obté dos, "fuet de l'oposició" i "pregunta del milió"

Els periodistes parlamentaris han premiat els diputats Joan Tardà (ERC), Josep Sánchez Llibre (CiU), el senador Carles Bonet (ERC) i l'eurodiputat Raül Romeva (ICV), entre altres, amb alguns dels premis que atorguen cada any en una gala a Madrid. El diputat d'ERC Joan Tardà ha rebut dos premis, el de fuet de l'oposició i el de la pregunta del milió, mentre que Sánchez Llibre ha compartit el de parlamentari més actiu amb Soraya Sáenz de Santamaría. El senador Carles Bonet ha rebut el de senador de l'any, i Romeva el d'eurodiputat de l'any. El premi "càstig de la premsa" ha estat per a Mariano Rajoy i el de millor orador per a Alfredo Pérez Rubalcaba.

Joan Tardà ha estat l'únic diputat que s'ha endut dos dels premis dels periodistes parlamentaris aquest any. En rebre'ls Tardà ha ironitzat sobre la capacitat d'ERC de fer oposició, "fins i tot quan és dins un govern" ha afirmat.

 
 

Comentaris