Els CDR protesten davant la seu d'ERC per exigir "desobediència o dimissió"

Els manifestants han reclamat al partit que dugui a terme accions concretes per convertir la República Catalana en una realitat

 

Membres dels Comitès de Defensa de la República s'han concentrat aquest dijous a la seu d'ERC a Barcelona per protestar contra el partit, que consideren que no està fent prou per avançar cap a una República Catalana, segons han explicat fonts coneixedores. Els manifestants s'han plantat davant la porta principal de la seu del partit i hi han fet una pintada amb el lema 'Desobeïu o dimitiu', a més de penjar cartells amb el lema 'El poble mana i el Govern obeeix'. Les mateixes fonts assenyalen que un dirigent del partit ha sortit de l'edifici per parlar amb els membres dels CDRs i fins al lloc també s'hi ha desplaçat una patrulla dels Mossos d'Esquadra. Els manifestants, pero, han acabat marxant-se sense que s'hagin registrat incidents, deixant uns quants cartells enganxats a la façana de la seu d'ERC.

 

 

"Decidim el nostre futur. Decidim que res ens frena. Volem ser República. Volem ser lliures i no permetrem cap pas enrere!", han expressat els CDR des d'un tuit al seu compte oficial. El mateixos CDR han convocat per aquest dijous a la tarda una concentració en la confluència del carrer Casp amb Marina de Barcelona per protestar contra el Govern de Quim Torra, ja que considera que no està complint amb el compromís d'avançar cap a la República.

 

Comentaris