Els alcaldes del PSC esquiven parlar del relleu de Montilla i del grup propi

El partit celebrarà al febrer o al març una convenció municipal

Els alcaldes del PSC no volen defugir el debat en el si del partit després de la davallada de les eleccions del passat 28 de novembre com tampoc el relleu de José Montilla com a primer secretari del partit. Tot i això, els alcaldes reunits avui amb el primer secretari del partit, José Montilla, han apostat per debatre el futur del partit, però deixant clar que no s'ha de "perdre la perspectiva dels importants reptes que hi ha per davant i especialment la preparació de les municipals".

De fet, la prioritat per als socialistes catalans són ara les municipals i això ha de passar pel davant dels relleus i de temes com el grup popi. Aquest és l'objectiu marcat pels alcaldes. El secretari de política municipal del PSC i alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha apostat per "un projecte que és i ha de ser imprescindible en la Catalunya del present i del futur".

En aquest sentit, ha instat els seus companys del PSC a debatre sobre el futur del partit i de forma intensa, però "sense perdre la perspectiva dels importants reptes que hi ha" com les eleccions municipals del 2011. Uns comicis que el mateix Hereu ha indicat que guanyar-los són "el gran objectiu" del partit. Així mateix, ha afirmat que el debat sobre la renovació del PSC és imprescindible, però ha apel·lat, acte seguit, a la responsabilitat de tots.

 
 

Comentaris