L'Estat reforça l'alerta antiterrorista a Catalunya de nivell 4 a les portes del 10-N

El reforç serà "d'especial intensitat" i s'estén des del divendres 1 de novembre fins a les 14 hores del dilluns 11

El ministeri de l'Interior ha reforçat les mesures de seguretat del nivell 4 antiterrorista de cara a les eleccions del 10-N. En aquesta ocasió el reforç serà "d'especial intensitat", segons han avançat diversos mitjans i ha pogut confirmar l'ACN, davant la possibilitat d'actes vandàlics o disturbis a Catalunya. El reforç, que s'estén des del divendres 1 de novembre fins a les 14 hores del dilluns 11, suposarà un "enfortiment dels dispositius de seguretat i de les capacitats d'intel·ligència" per part de Policia Nacional, Guàrdia Civil, Mossos d'Esquadra, Ertzaintza i Policia Foral de Navarra. S'aplicarà especialment en espais i mitjans de transport, esdeveniments d'oci o lúdics amb alta concentració de persones i en aquells llocs estratègics que són "imprescindibles" per al normal funcionament de l'activitat ciutadana, especialment els relacionats amb actes electorals.

Segons el ministeri dirigit per Fernando Grande-Marlaska es tracta d'un reforç similar al que ja es va posar en marxa durant les eleccions generals del 28 d'abril i funciona com un complement a les mesures ja previstes en el pla de nivell 4 d'alerta antiterrorista.

 
 

Comentaris (21)
Josep M. Fa 3 mesos
El Borbó, el General "bum bum" de la G.C. en els jutges polítics, els militars, els partits del 155, semblen "cagadets de por" pel que farem els catalans en la visita del designat rei, per la dictadura franquista i no s'adonen que nosaltres no som d'eixe món. Faran un estrepitós ridícul !!!
Barrufet emprenyat Fa 3 mesos
Catalunya no te rey Fora borbons de CATALUNYA FORA LA PESTA BORBONICA DE NOSTRE TERRA CATALUNYA MAY SERA ESPAÑOLA Q'ELS BORBONS S'ELS QUEDIN A ÑA QUE PER LO QUE BEIC SI SENTEN MOL AGUST AMB ELS LLADRES I REPRESORS. podria ser Que tots sigu in de la mateixa CALANYA ? SALIT I REPUBLICA CATALANA //*//
Barrufet emprenyat Fa 3 mesos
Ja ni ha prou que baiguin titllan de terroristes amb els catalans i ha una dits amb catala que diu Cap geperut es beu el gep ni cap bou les banyes i tambe ni ha un altre que diu que sempre has d'edtar en masquerat per un PAYELLOT BRUT Que es lo que fan aquesta colla de delincuens i prebaricadors del gobern DE TURQUISPAIN sin tots escoria faxista Salut i republica catalans //*// GUANYAREM FORA BORBONS FORA XUPONS FORA FILLSDEPUTA I CABRONS.
Agraiments Fa 3 mesos
Ñ ens retorna els 17.000 milions anuals de expoli en policia.
Bon cop de falç Fa 3 mesos
El mafiós Marlaska, vol enviar als mercenaris a controlar més als catalans! La seguretat l'importa una merda! Perquè no investiguen el cas de la conexió del immam de Ripoll amb el CNI? Allò sí que són terroristes! Tots plegats!
joan Fa 3 mesos
Aquests del PSOE, si que son terroristes, GAL, CALÇ VIVA, ETC.
Miki Fa 3 mesos
Puta aspanya
Fat Boy Fa 3 mesos
Vosaltres, socialistes, sou els terroristes.
Civil Hongo Fa 3 mesos
I no han mobilitzat també als follets del bosc ???
El terrorista es reforça a sí mateix. Fa 3 mesos
Per a PPracticar més terrorisme i amb imPPunitat total. Amb el Vist i Plau de la PPuta UROPPa !
Jo Fa 3 mesos
Els terroristes preparen un dispositiu antiterrorista ?.....
marbosch Fa 3 mesos
Però si els terroristes els envía el propi estat!!!!!
POR !! Fa 3 mesos
L´Estat te por dels catalans !!
Martí Fa 3 mesos
A sí? I quines evidències tenen per anar jugant amb la seguretat de la gent? Tot això ho paguem nosaltres i no és barat
Català Fa 3 mesos
Està clar què ni ho faré ni a JuntsxCat ni a ERC...per mi és el mateix.Partits pro-Espanya autonòmica
Pol Fa 3 mesos
Doncs fes-ho a la CUP, però ves a votar! el que volen és que baixem la guàrdia
El cas és associar sempre mentalment terrorisme-independentisme. I matxacar i matxacar fins que sembli veritat. . Fa 3 mesos
L'Estat preparant la peli de terror. Hi posa els mitjans i també els actors, no sigui que no n'hi hagi per l'altra banda. Estan preparant el terreny per l'euroordre, els altres judicis i pels últims presos.
Claravalls Fa 3 mesos
17-A fills de puta hi van haver-hi mort, Assassins de merda.Els únics violents són el español. Catalunya no és ni serà mai España.//*// Som República.//*//
fideli Fa 3 mesos
puja el nivel terrorista: rei estranger a Catalunya.
Visca Estat Catala Fa 3 mesos
Estarant doncs investigant les activitats del PSOE a Catalunya no?
Edgar Fa 3 mesos
Quina vergonya! De quin risc terrorista parleu? El perill de la violència únicament ho porta la policia. I Buch accepta i col·labora amb el relat d'Espanya.
image/svg+xml