Elena i Clotet ja són al quarter de la Guàrdia Civil per declarar

L'exportaveu del Pacte Nacional pel Referèndum i el director general de Comunicació del Govern han estat citats el dia següent que el cos declarés Nin investigat policial

 

El que fos portaveu del comitè executiu del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Igansi Elena, i el director general de Comunicació del Govern de la Generalitat, Jaume Clotet, ja són a la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia, a Barcelona, per declarar davant els agents. Tots dos van ser citats dimecres per a aquests dijous. Clotet ha arribat a les dependències poc abans de les 8.30 hores del matí i Elena ha entrat a les 10.15 hores. Tots dos acudeixen a declarar un dia després que ho fos el secretari general de la Presidència, Joaquim Nin, i abandonés la caserna amb la condició d'investigat policial per sedició, per haver estat el responsable d'adquirir el domini web PacteNacionalPelRefendum.cat.

 

 

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha expressat el seu suport als càrrecs de l'administració catalana que han declarat davant la Guàrdia Civil en les darreres hores o tenen previst fer-ho aquest dijous i ha criticat que es persegueixin "idees legítimes". "Perseguir idees legítimes és un abús i un error. Els demòcrates no podem callar. Tot el suport a Joaquim Nin, Joan Ignasi Elena i Jordi Graells", ha manifestat en una piulada a Twitter. La ronda de citacions va començar aquest dimecres amb el secretari general de Presidència, Joaquim Nin, i el director d'Atenció Ciutadana, Jordi Graells, i continua aquest dijous amb el director de Comunicació del Govern, Jaume Clotet, i l'excoordinador del Pacte Nacional pel Referèndum i exdiputat del Parlament, Joan Ignasi Elena.

 

Comentaris