El 'veto' als Bordegassos de Vilanova es resol després de desfer-se "un malentès"

Segons l'Hospital Sant Joan de Déu, les camises grogues dels castellers no encaixaven en el vídeo per una qüestió de "creativitat" i "grafisme"

 

L'Hospital Sant Joan de Déu ha negat aquest dimarts que els canvis en el vídeo promocional amb els Bordegassos de Vilanova i la Geltrú perquè vesteixen de color groc tingui una motivació política, segons han confirmat a 'El Món' fonts del centre hospitalari.

 

La idea que l'anunci el protagonitzi una colla castellera parteix d'una idea de l'agència publicitària DoubleYou i de fet es contacta amb diverses. Quan s'arriba a l'acord amb els Bordegassos l'agència i una productora comencen la creativitat del vídeo.

 

Segons l'hospital, és en aquest punt el groc es converteix en un problema. "Per temes creatius el groc no encaixa amb el grafisme que ha de tenir el vídeo i es demana als castellers si poden fer-ho amb un altra samarreta". En negar-s'hi, els castellers queden descartats.

 

Les mateixes fons insisteixen que en cap cas la motivació d'aquest canvi ha estat originat per raons polítiques. Les explicacions de l'hospital han convençut els Bordegassos que finalment participaran en l'anunci, però ho faran al costat d'altres colles castelleres perquè l'hospital ha demanat a l'agència que es "reorienti" el vídeo.

 

 

"Hem trobat la solució que s'ajusta a la creativitat de l'agència i els de la colla estan encantats", afirma una font de l'hospital.

 

Els Bordegassos han denunciat aquest matí que temien un veto per qüestions polítiques.

 

Comentaris