El turisme desbanca l'atur com a principal preocupació dels barcelonins

És el primer cop que els ciutadans marquen el turisme com a principal problema, segons mostra el Baròmetre Semestral de Barcelona

 

La principal preocupació dels barcelonins en relació a la seva ciutat és el turisme, segons la darrera onada del Baròmetre Semestral de Barcelona, que s'ha fet públic aquest matí. El sondeig revela que, per primer cop, el turisme desbanca l'atur com a principal preocupació de la ciutadania. A banda del turisme i el atur, els problemés que més preocupen als barcelonins són la circulació i el trànsit, la gestió de la política municipal, l'accés a l'habitatge i el transport, infraestructures i comunicacions. Les cinc coses que més preocupen als barcelonins en relació a Catalunya és l'encaix de Catalunya a Espanya, l'atur i les condicions de treball, aspectes polítics, problemes econòmics i la corrupció i el frau. I en relació a Espanya, el més preocupant pels ciutadans de Barcelona és la corrupció i el frau, l'atur i les condicions de treball, la gestió política estatal i l'encaix de Catalunya a Espanya.

En relació al problema personal més greu, els barcelonins situen en primer lloc l'atur i les condicions de treball, seguit dels problemes econòmics, els equipaments i serveis, les prestacions i els ajuts i l'accés a l'habitatge. Aquest baròmetre s'ha fet a través d'una enquesta telefònica realitzada a 800 barcelonins entre el 25 de maig i el 7 de juny.

 

 

Fes clic aquí per consultar el Baròmetre Semestral de Barcelona.

 

Comentaris