El Tribunal Europeu de Drets Humans rebutja la demanda sobre la presó preventiva de Forcadell

La decisió la va prendre al març un únic jutge, cas en què Estrasburg té la “política” de no fer públics els motius per no admetre-la

El Tribunal Europeu de Drets Humans ha rebutjat la demanda de Carme Forcadell contra la seva situació de presó preventiva. Segons han confirmat fonts del tribunal a l’ACN, la decisió la va prendre un únic jutge al març, quan va decidir no admetre a tràmit la demanda. Les mateixes fonts indiquen que quan la decisió és en mans d’un únic jutge “la política del tribunal” és no fer públics els motius per declarar-la inadmissible, tot i que sí que es comuniquen a les parts. Forcadell va registrar la demanda a Estrasburg al gener però després que el jutge l’hagi rebutjat la decisió és “final” i no és possible recórrer.

L’expresidenta del Parlament va ser la primera acusada per l’1-O en portar la situació de presó preventiva davant del TEDH. Llavors l’advocada internacional Jessica Simor, encarregada de la demanda, va explicar que havia sol·licitat que el cas es considerés com a “urgent”. 

 
 

Comentaris (6)
RFS Fa 2 mesos
!!! un altre clatallada del TEDH !! aixo no ha fet mes que començar !! PD : Europa ens roba !!
Todo aquel que no hace lo que quiere el indepe de turno es un fascista de tomo y lomo Fa 2 mesos
Lo dicen los indepes, quE de fascismo saben un montón.
Gepeto Fa 2 mesos
Ara lo que toca es posar a parir el TEDH quina manca de criteri
Javi Fa 2 mesos
Que fa temps que ho estem dient ,hem de marxar d,Espanya i d,Europa ja, si volem ser una nacio lliure
Impressionant Fa 2 mesos
Europa és una macro-claveguera que necessita una neteja ben profunda. Inclus les lleis estan fetes per a protegir la foscor: el jutge ni cal que doni els motius del rebuig. En fi, les mateixes pràctiques que a les dictadures.
Sou fluixets, secessionistes Fa 2 mesos
No porteu bé les frustracions. Com els nens petits.
Nova clatallada del TEDH al secessionisme Fa 2 mesos
Porteu al TEDH el recurs final del judici del prusés, que el porti tot Salellas, i la meitat dels colpistes anirà a Guantánamo i l'altra meitat a alguna regió perduda a Sibèria.